Световно турне HSBC 2020 г. в момента, ще приключи през 2021 г., тъй като Световната управляващ орган на BWF обяви за пренасянето на Азиатския етапа посещение – в момента като получи от ноември 2020 г. през януари 2021 г., който ще се проведе в Банкок.

Новите обявени срокове обясняват две супер серии 1000 от дванадесети януари до седемнадесети януари на деветнадесети януари до 24 януари; теглена от банката на HSBC бадминтон сред ветераните от световните турнирни финали между 27 януари и 31 януари.

Това най-ново изменение предполага, че сезонът през 2020 г.ще приключи през 2021 г. и до голяма степен ще повлияе на рейтингите, графика на следващите сезони и различните гледни точки, но изглежда, че надзорният орган има минимално решение в момента.

“Съветът на BWF се съгласи с факта, че организацията на Азиатския етапа през ноември, както беше първоначално планирано, в този момент не е подходяща алтернатива за да се гарантира най-добро качество на състезания, включително предоставяне на всички изчислени планове за играчи и членове”, се казва в последното си публично изявление BWF.

Световният управляващ орган скоро ще предостави подробни данни за състезанията, като конвенциите за безопасност и работната методология, в допълнение към въздействието върху световните класации и календара на турнирите на BWF за следващия сезон.

В открито писмо, изпратено фенове, играчи и МЕДИИ, президент на BWF пол-Ерик Хейер призна трудностите, стоящи пред Световната орган, но освен това уточни, че разрабатываемая споразумение е най-добра, като се има предвид завършването на сегашното посещение и възобновяване на Световното посещение 2021 година.

“Изчислените проблеми и бизнес трудностите, с които се сблъскахме, смесени с разумни индивидуални притеснения за неотдавнашното време, ни затрудниха.

“От самото начало подчертахме, че може би ще наблюдаваме повторно посещение на глобалния бадминтон, в случай че той е защитен и стратегически мислещ като такъв. Съответно, в рамките на шест месеца ние сме 100% ангажирани с планирането на защитено повторно посещение на световния бадминтон”, обясни президентът.

Той добави, че BWF ще предприеме изненадващи мерки за безопасността на играчите и ще създаде джоб за био-въздух, за да създаде защитена среда за бадминтон и да създаде силна тестова мярка наблизо в сцените, за да предпази всички членове от заразяване напоследък в състезания.

Споменавайки всички в мрежата за бадминтон, за да поддържате добро настроение и да продължите да играете бадминтон въпреки трудностите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *