Това е нещо ново! Това е облог! Такова изчерпване на удоволствието от залозите за всички! Какво става тук? Арена На Игрите.

В момента стадионът гейминг е само в Палацо и се надяваме, че ще остане такъв.

Арената е нещо като смесица между видео пространства и живи клубни игри, очевидно рулетка и бакара.

Всяко място в игралната зона на стадиона на хазартния клуб (заема значително количество земя) има свое собствено интуитивно видео шоу. Залозите се правят чрез екрани, тъй като игрите на живо се управляват от реални човешки продавачи наблизо.

Видео екрани са наистина инстинктивни, така че можете да скочи направо вътре. Правилата на играта са допълнително достъпни чрез екрани, така че офертите да могат да ги научат още преди да направят първата си оферта.

От това, което чухме, тази игрална инсталация на стадиона е внесена от Азия, където интересът към игрите на борда е толкова невероятен, че хазартните клубове не могат да се справят. Arena Gaming има очевидни трикове за хазартен клуб. Всичко, което е необходимо, е трима души от персонала на хазартния клуб да обслужват всеки от тези играчи, двама продавачи и ръководител на историята. Лекота, изключителна доходност, просто начин, по който хазартните клубове обичат!

Докато сме забавни, хазартният клуб е победен, цялата тази настройка оставя много да се желае.

Няма връзка със стадионите. Всеки си играе играта. Няма вибрации на чипс и няма асоциация с продавача. Няма истинска ревност. Това е механика и изобщо не е като с видео пространства без жива игрална част, има място за човешка грешка.

Не е толкова, че сме против игрални автомати, които играят нашите Номер едно настолни игри. Например, ние обичаме стачката, за да спечелим заровете. Въпреки това, дори и в тази игра, вие се свързвате с вашите близки акули на карти и предлагате триумфи и неуспехи. (Не че някой наистина губи в клуб в Лас Вегас, очевидно.)

Спечелихме ли мача на стадиона? Наистина. Беше ли забавно? Всъщност, не.

През цялото време, докато играехме, имахме тази необичайна склонност, цялата игра беше настроена да бъде от полза за клуба, почти без да се тревожи за това, което играчът може да се нуждае от играта.

Нито едно място на автентичния сайт на играта не казва нищо за получаване на добра сделка за финансиране или получаване на повече резултати (пътят към ползата от всяка хазартна клубна игра). Продавачите трябва да е напълно презират управление на тази игра, в светлината на факта, че в миналото тази игра е подтиквало по-малко продавачи го използват, е много малко вероятно, че те ще предоставят на върха, с помощта на видео екрани, които, вероятно, ще се предлагат на много по-малко и по-скромни на върха.

Но не ни вярвайте! Дайте шанс на играта.

Временно, за да преследва (плати) играчи, които се опитват да играят на стадиона, Palazzo дава на играчите клубни личности за залагания.

В случай, че имате възможност да тествате Stadium Gaming, моля, уведомете ни за вашето мнение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *