В случай, че въпросите за залозите в Америка са важен въпрос за вас, в този момент трябва да обсъдим политическото решение и уеб залозите на предстоящите президентски избори! Джо Байдън направи коментарите си по този въпрос, докато Доналд Тръмп е предишният собственик на клуба! Освен това имаме новини за онлайн залагания от Пенсилвания и нови одити на Хелоуин игри, които можем да споделим!

Здравейте, моите другари, и много благодаря за стрийминг на още една версия на тази седмица в хазарта! Аз Джей Тод,и тази седмица имаме новини за залагания на територията на Пенсилвания, в допълнение към свежия от пластмаса нови игри аудитам да ги споделя за игри на Хелоуин в последния момент за трикове или лечение. Като цяло започваме на правителствено ниво дискусия за политическата раса и интернет залаганията с това, което всички мислят за въпроса за текущата седмица.

В текущия видеоклип говорихме за залози за политическо решение на САЩ, което по същество е незаконно. Няма съмнение… не го прави. Както и да е, огромното гласуване в момента е на около седем дни път, а ПУ започва да става автентичен. В светлината на това реших, че ще взема тази отворена врата, за да споделя с всички вас някои спиращи реалностите на Залози за две съвсем небесни хора, които ни американската общественост, е дадено да видите, за да се превърне в следващата ни избран президент. Освен това няма да използвам думи като “егоист”… или термини като”призвание на политически глупак”.

Първо, има Г-н Тръмп, който преди това е претендирал за клуба, така че може да предположите, че той ще бъде експерт по залагания. Както и да е, не съвсем. Въпреки че клубът му беше пълен бич, организацията му наистина се опита да спре уеб залозите в Америка. Може би си спомняте, че преди известно време Министерството на правосъдието на САЩ промени оценката си за Федералния закон за тел от 1961 г., за да се опита да го принуди да приложи и да спре уеб залозите в тази страна. Така че, въпреки че Тръмп малко по малко и не действа в нашата индустрия, неговата организация несъмнено го е направила.

Освен това, ние не трябва да забравяме и за връзките на Тръмп с най-голям противник на онлайн залагане в тази страна, изключително богат човек, собственик на корпорацията Sands Шелдоном Адельсоном, който вече доста отдавна се опитва да спре уеб залози в Америка, и той е дал голям брой долара лоби Тръмп. Освен това, вашето мнение? Всички тези пари бяха ли свободни?

В този момент се появи старият Джо Байдън. Той се занимава със законодателни въпроси от почти 50 години! Мои другари, не сте се занимавали със законодателни въпроси толкова дълго, без да сте в чифт джобове и да сте направили няколко изключителни спътници на интереса … ако разбирате накъде бия. Във всеки случай, каза ли нещо за онлайн залагания? Всъщност е така!

В този момент, когато той получи някаква информация за оценка на закона за кабелите на Министерството на правосъдието и за това, как той се прилага за спортни залози и уеб цени, Джо каза, че той ще преобърне оценка, която е била обърната съд… инверсия е отхвърлено от съда, който вече е оценката на Министерството на правосъдието… който е бил премине на законните им от ръководството, което е переключено в миналото с миналата оценка на уеб залагания… по-добре вярвайте в това… в този момент той започна да мърмори за старата сцена на Лаверна и Шърли, в която смяташе, че е бил… и след това заспа. Никой не разбира какво е баналността на Джо Байдън. Дори Джо.

По този начин не подкрепям нито един кандидат. Не ми пука и за двамата. Честно казано, тези двамата ме отвращават. Очевидно законодателните въпроси като цяло ме отвращават. Така или иначе, ако политическото решение и уеб залозите са от решаващо значение за вас и това е точно въпросът, който ще предадете с вас в демократичния щанд, добре, сега имате повече данни, които да продължите.

Акулите с уеб карти в Пенсилвания наскоро се събудиха до голямо учудване: онлайн хазартните клубове в реално време в държавата понастоящем се контролират от Evolution Gaming! Те просто влизат в три държавни интернет сайтове за залагания и в момента са само разновидности на блекджек и рулетка. И все пак, здравей, това е само началото!

Също така, не мога да ви изпратя за трикове или третира, без да ви просветлявам за някои свежи от пластмасовите нови ревюта на Хелоуин игри, които имаме за вас. Първо, това е игра Cleopatra турнир от IGT. Най-добрият избор на Играча и един от най-популярните им игри, а сега това е важно за техния пакет TournXtreme и придружава различни теми, включително (разбрахте) Хелоуин!

Следва онлайн откриването на The Hell ‘ s Band от Booongo, пет автентични игри с 20 компенсаторни линии. Тя придружава дивите земи, многоетажни дивите земи, разпръснати, безплатни и обрати награди игра! Можете да научите за тези одити и много други, като посетите нашата страница в YouTube. Също така, Здравейте, докато сте там, моля, направете пауза за минута, за да помогнете на нашия канал, като го купите! Също така кликнете върху този символ “обаждане”, за да получите актуализации във всеки един момент, когато разпространяваме нов преглед на нова пластмасова игра или новинарски видеоклип… като този, който гледате в момента! До следващия път, спътниците ми … останете в безопасност.