Имаме много игрални новини Тази седмица! Това включва онлайн и универсални игри за залагания, Клубни новини от Лас Вегас, новини за онлайн залагания и продължаващото развитие на залагането на игри в Америка!

Здравейте играчи! Много съм благодарен, че се съгласихте с мен за друго издание на текущата седмица в залози, където като броим това шоу, просто имам два големи броя от тях, за да ги създам през предходната година, мога да взема останалата част от месеца за тези специални сезони! Така че трябва да извлечем максимума от това и да започнем всичко с уеб новини за залагания… проследени чрез новини наземни клубове… най-накрая онлайн игри залагания новини! Без съмнение … вярвам, че е трудно да се повярва, но е вярно!

Преди седмица ви просветлихме за експлозията на спортни залагания в цяла Америка. Можете да се върнете и да гледате този видеоклип за залагания в случай, че ви харесва. Изданието на текущата седмица в съзнанието на всички се оказва, че това удължаване ще продължи една година, тъй като администраторът на 888 планира да се премести във всеки случай в три нови държави! Индиана, Айова и Колорадо-всички в момента залагат на игри… обаче, 888Sport ще се премести в тези бизнес сектори и ще добави към опозицията през 2021 г. Всичко това е много важно за техните споразумения със САЩ. умение … имам предвид развитие! Във всеки случай, не трябва ли да се каже нещо за Експрес, който контролира залозите в наземни клубове, но не и в интернет?

Ню Йорк толерира залози лице в лице в териториалния си клуб от преди една година, но досега те не са позволили залози за преносими или онлайн игри… и все пак това не беше поради липса на усилия! Както се казва в старата формулировка, ако не успеете от самото начало, добре … продължавайте да натискате и натискате, докато нещо най-накрая се счупи! Освен това, това е, което служителите в държавата всъщност се опитват да направят, като използват дефицита на разходите като метод за придвижване напред на своите онлайн игри. И имайки предвид, че ние трябва да бъдем готови да разберете какво ще се случи след година с доставките на онлайн игри в Ню Йорк, играчите в Мичиган през тази година се доверяваме на някои прекрасни новини за залагания в интернет като упълномощени контролирани онлайн хазартни клубове в своя щат! Както и да е, не.…

Малко преди да дойда тук, за да заснема тази сцена, имаше новини за интернет залагания, че уеб залозите на Мичиган са били отложени така или иначе за шест до два месеца… публикуване на депеша някъде в средата до края на януари 2021 г. Както и да е, Здравей, Мичиган не беше единственото място, което отложи откриването миналата седмица. Истината е, че един нов клуб в Лас Вегас обяви, че голямото им откриване също е забавено. Ще го обсъдим веднага след почивката.

Текущият седмичен одит е онлайн откриването на Reel Gems Deluxe от нашите спътници от Microgaming. Това са пет автентични игри с 20 компенсаторни линии, които подчертават диви и разсейващи изображения, допълнителни завъртания на наградния кръг и позволяват на играчите да спечелят няколко пъти залога си! Можете да разгледате това проучване и други, като посетите нашия канал в YouTube.

И накрая, Тази седмица Virgin Las Vegas планира голямото си откриване за петнадесети януари,откривайки къде е старото казино Hard Rock. Независимо от това, сега това откритие е избутано назад… и бихте могли да помислите защо? В случай, че сте казали коронавирус, вие сте прав! Мисля, че изобщо не можем да ги обвиняваме за това обстоятелство. Предвид всички обстоятелства, туристическата индустрия във Вегас е в упадък и голяма част от града е затворена до края на седмицата.

Във всеки случай изглежда, че в момента хората използват коронавирус като основна причина за почти всичко! Имаш ли малко пърхот? Ковид! Спряха ли те за превишена скорост? За съжаление официално, коронавирус! Изпратихте ли съобщение на бившия си в 3: 30 в ранния следобед? Добре … очевидно е по-скоро върху мен.