Сметки, които е позволено спортни залози, parimutuel horse dashing и хазартни клубове курорти, са били предварително регистрирани пред административния събрание 2021-2022 г., което ще се проведе на 11 януари 2021 година. Спортните залагания са най-вероятният вид, който ще премине на първо място и може да бъде направен без гласуване в цялата държава.

Санкционирането на залаганията в Грузия е утвърдено сред администраторите като координатори на Института за биеналета, предавторитетно въвеждане на среща за законодателите,които наскоро посветиха 60-минутна среща по този въпрос. Законопроектите, които биха санкционирали спортните залагания, parimutuel horse dashing и club resorts, бяха предварително документирани преди авторитетната среща от 2021-2022 г. Общото събрание на Грузия се събира на 11 януари 2021 година.

“В случай, че това се случи, това ще се случи на следващата среща”, каза говорител на Камарата на представителите в Грузия. Рон Стивънс, администратор на Комитета за икономическо развитие и туризъм на Камарата на представителите, съобщава Savannah Morning News. “Хората се нуждаят от това; оценките на обществените настроения и още по-малко официалните прегледи го показват. Време е Асамблеята да даде на грузинците този шанс.”

Оттогава Стивънс поддържа легализирани залози от доста време, особено когато се идентифицира с клуба. Той подкрепи приемането на закона на всяка от последните три двугодишни авторитетни срещи. Въпреки това, залозите все още не могат да съберат необходимото мнозинство от гласовете, за да отидат в Камарата на представителите на Джорджия или в Сената на Джорджия. Независимо дали законодателният орган приема законопроекта за хазарта и правителството. Брайън Кемп го подписва, промяната в Закона на Джорджия изисква установена промяна, която трябва да бъде култивирана чрез подаване на формуляр за гласуване в цялата държава. Кварталните доставчици все още ще имат думата дали понитата или клубовете ще бъдат в основата на техните градски общности и градове.

Разрешаването на залозите “изисква упорита работа и наистина трудната работа постоянно изисква двупартийност”, каза рап. Калвин Смайър, най-дългогодишният член на Общото събрание на Джорджия на 46-годишна възраст. “Мисля, че в момента имаме този мускул.”

Законодателите, облагодетелствани от залозите, са инвестирали огромно количество средства в изучаването на този въпрос. Те стигнаха до разбирането, че резолюцията обикновено зависи от два фактора: вида — спортни залагания, конни надбягвания или курорти за хазартни клубове — и, още по-важно, как държавата ще използва прогнозния доход. Спортните залагания са най-вероятният вид, който ще премине на първо място, твърдят Стивънс и други. Огромен брой грузинци преди това са залагали на футбол, Би-бол и голф в интернет, така че единственото рамково условие е създаването на дежурен асортимент от технологии. Засега държавата има разбиране за това как да обременява онлайн обмена след въвеждането на таксите за интернет бизнеса през 2019 г.

Освен това разрешението за спортни залагания е “лесен изход”, според Стивънс, тъй като може да бъде приложено без гласуване в цялата държава. Идеята се състои в това, да стартирате спортни залози чрез томбола на Джорджия “тъй като просто още една игра за тях”, но трима от четиримата депутати, които говори за възможна съдбата на хазартни игри в Грузия в Института биенале, настояваше, че всяко ново разрешение за залагания, включително спортни залози, съблюдавани чрез подаване на гражданите.

Администраторите са съгласни, че спортните залози са по-малко окуражаващи от парична гледна точка, отколкото конни надбягвания или клубове. Прогнозите за до 100 милиона долара приходи от оценката на залаганията на игри всяка година са прекалено високи, сенаторе. – Между 30 и 50 милиона долара е по-точна цифра. Тогава елегантните понита и хазартните клубове биха генерирали значително по-големи приходи от мита.

В случай, че гражданите на Грузия легализират залозите, законодателите очакват голяма активност от страна на местните власти и частните дизайнери, които се интересуват от намирането на конни писти или курорти за хазартни клубове в техните зони. Хазартни клубове се открояват сред тези, които са разположени по протежение на значителни транспортни коридори. Защитниците си представят обективни отстъпление, а не просто залагания на лоби, и на няколко места току-що са били признати, например, огромен парцел на брега на езерото в Хартвелле и межштатный фасада до Августой, Валдостой, Кингслендом и Хайнсвиллом.

Един от администраторите на диверсионной сцена в Джорджия, собственик на пистата Atlanta Motor Speedway Брутон Смит и детето му Марк, трябва да добавите пони-писта и клуб заедно със спортния книга към своя комплекс спидвеев намира в район на Хенри извън Атланта.