Трябва да разберете какво означава залог “не-не”, така или иначе. По същество това прилича на забрана за някои действия по залагания, които обикновено се основават на социални ограничения в дадена страна или територия. Например, някои хора може да се опитат да не ходят на Клуб на Земята, тъй като имат ограничения за залозите, като например отношението към задълженията. Други могат да имат залог недосегаем, свързващ го с принуда и различни грехове.

В по-широк смисъл има много понятия и ограничения, които зависят от социалните наклонности в дадена нация. Между другото, ние като цяло признаваме, че понятията никога не помагат, докато постиженията на онлайн хазартните клубове със сигурност помагат. Въпреки това, връщайки се към темата … тези социални наклонности могат да включват не само: забрани на исляма, незаконни видове залози, ужасни минали преживявания, неоправдани резултати от играта, липса на късмет и така нататък.:

 1. Залозите са само за най-богатите.
 2. Залагането често е свързано със зависимости, ангажименти и различни проблеми.
 3. Не можете да спечелите истински пари, като се превърнете в опитна акула.
 4. Продавачът неизменно печели в светлината на факта, че има неподходящо предимство за клуба.
 5. Залозите са незаконни в светлината на факта, че те са предназначени за незаконно укриване на данъци и не се управляват.
 6. Клубът се посещава от бавни, изтощени, латентни и безхитростни играчи.
 7. Не можете да носите противоположности, които ви дават карма или неосъществими сили.
 8. Кръговете на шанса са фалшиви, тъй като те са контролирани.
 9. Трябва да измиете ръцете си и да облечете нещо друго, преди да заложите.
 10. Забранено е да залагате на строга предпоставка.

В днешно време, когато разберете защо залозите могат да бъдат недосегаеми, какво ще кажете да видим защо това наистина е така в определени общества и нации! Ще откриете, че много от тези причини са изяснени в точките по-долу в светлината на нациите, но не забравяйте, че обикновено ограниченията за залагания не се ограничават до дивата природа. Те са ограничени само до индивидуални възприятия, възприятия и култура.

Страни, Където Хазартът Е Табу

Въпреки че ограниченията и понятията не знаят границите, можем да признаем петте принципни събрания на народите, където залогът е не-не. Веднага трябва да започнем с тези страни, където можете да забогатеете без много напрежение, когато спечелите големи печалби, тъй като не е нужно да плащате такса за наградите си.

Държави без данък върху печалбите от хазарт

Залозите са приличен източник на разходи за някои страни по света, но има няколко от тях,където има или изключително ниска оценка, или няма никаква оценка. В случай, че Играчът спечели огромно златно дъно-той може да го получи в една пустиня, оставяйки около 5%, 10% или повече от нивото на залозите си за нацията. Така че, в случай че едно от най-забележителните Ви ограничения за залагания е да се въздържате от “таксуване на нацията”, може да се наложи да играете в страни, където играчите не плащат такса за залозите си.

Такива известни страни, освободени от данъци върху лихвите, са Италия, Австрия, Белгия, Ирландия, Люксембург и Малта. Там администраторите на хазартни клубове и букмейкърите плащат или малка оценка за всички залози, определени от техните клиенти, или такса за разрешение. Така или иначе, тези страни не обвиняват играчите, че залагат на наградите си. Някои може да кажат, че това не е толкова естествено и че например обикновено не се случва, както в известните филми за залагания: “отивате в хазартен клуб, залагате, печелите големи и бързо забогатявате”. Всъщност всичко зависи от това колко късмет имате. В случай, че имате късмет, в този момент може да искате да играете в такива страни без никакви разходи за награди за залагания! Този недосегаем залог положително поема работата, когато опитни спекуланти избират нацията къде да играят.

Все пак, ето още един основен залог не-не: “бихте ли могли да направите без залози?”. Очевидно можете, но това няма да е достатъчно, за да се обърне късметът. Също така трябва да вземете предвид условията на страната, в която играете, сред множество други важни елементи. Това е всичко, но не и чудо, че част от най-богатите играчи в света решават да следват американската си мечта в страните, без да оценяват наградите за залагания.

Страни без закони за онлайн хазарта

На следващо място: ще обсъдим страните, където е забранено да се правят залози На основание, че няма закони за залагания или административни специалисти. Всичко се свежда до страни като Филипините, Япония или Казахстан. Индия е друга страна, където не се правят залози. Там тя е ограничена в цялата страна, с изключение на условията на Гоа и Сиким. Играчите се опитват да не посещават тези страни, тъй като те редовно се появяват концепции за залагане и ограничения, свързани например с незаконната укриването на данъци или с убеждението, че хазартни клубове-това е място, където ходят измамници.

Има обаче няколко алтернативи, в случай че трябва да направите залог в някоя от тези страни без закони за залагания. Например, обикновено можете да играете в клубове по целия свят в Япония, ако изберете защитен и управляван администратор от надеждни асоциации. Онлайн залаганията са най-идеалното решение, ако трябва да играете от страни, където различните видове залози са забранени или не са контролирани. Можете да направите това и в Индия. Легитимният уебсайт на gamblign в Индия позволява това движение само в определени държави, въпреки че най-добрият онлайн клуб seaward непрекъснато ви позволява да залагате от тази страна.

Въпреки че различните ограничения на залаганията са свързани с онлайн хазартните клубове, можете да сте сигурни, че глобалните администратори са напълно надеждни. Техните игри се оценяват за произволни резултати, така че всички играчи могат да играят с разумни условия и без залог Не-Не, че играта се контролира. Надеждните онлайн администратори също позволяват само на играчите, както е посочено от разнообразната възраст на залозите в световен мащаб, и предлагат различно самоотричане и ограничаване на залаганията сред други социално способни дейности.

Къде в Библията е забранен хазартът?

Според Библията Исус не е казал почти нищо за залозите и затова те не са внимателно табуирани за християнските народи. Във всеки случай, залагането е престъпление, според Библията! Исус току-що ни предупреди за прегрешенията и изкушенията, които могат да възникнат от облога. В този случай, ако наистина не разполагат с улики, защо залози неприкасаемы в много християнски страни и все пак, защо те не са ограничени от закона, ето и обяснението: Библията предупреждава, че има опасност от това, че хората могат да влязат в зависимост от привързаност към парите.

Защо хазартът е забранен в Исляма?

Залозите са напълно забранени за мюсюлманския свят и съответно има много ограничения за залозите и странни понятия за ислямските страни. Строгите възгледи за хората от тези райони недвусмислено осъждат облога в цялата му структура, тъй като се разглежда като нарушение на семейството и като заплаха за обществото. Очевидно е, че постоянно можете да намерите хора, които не могат да помогнат, но мислят защо залозите са табу в Исляма. Ето основното обяснение: залогът е забранен в Корана и никой мюсюлманин не трябва да го полира!

ОАЕ и Катар, например, са страни, където залозите са табу в Исляма. Има ограничения за залозите дори в страни с микст-религия, като Бруней, и дори в Ливан, където е почти наполовина ислям и наполовина християнство. Както и да е, гостите на някои страни, изповядващи исляма, могат безопасно да играят в местата за залагане на морето. Най – добрите ливански клубни дестинации са доста приличен модел, където можете да избягвате строгите ограничения на квартала и правилата за залагания, но след това да се възползвате максимално от интереса си номер едно едновременно.

Защо хазартът е табу в Китай?

Има и голям брой китайски концепции за залагания. Всички видове залози авторитетно се разглеждат като незаконни според китайското законодателство и все пак всеки знае нещо невероятно за Макао! Едно от най-големите ограничения на залаганията в Китай зависи от Фън шуй, който може да бъде или уверена, или отрицателна енергия и че играчите могат да се трансформират в благоприятната си позиция. За китайските спекуланти тази неоткриваема енергия е нещо като еквивалент на “карма”. Например, те редовно избират място, откъдето влизат в хазартен клуб, спортен или салон. Картовите акули, които тузират Фунг шуй, също се доверяват на нумерологията, неоткриваемите спиртни напитки или дори измиване на ръцете, преди да заложите, като подход за подобряване на кармата.

Край: списък на страните, които забраняват хазарта

Ясно е, че ограниченията на залозите и странните понятия са нещо типично по целия свят. Не е фундаментално залозите да са незаконни или напълно ограничени в дадена страна, за да бъдат третирани като не-не. Обратно, хората имат много ограничения върху залаганията и въпреки това продължават да изпитват кармата си в хазартни клубове и букмейкъри. В заключение съставихме диаграма на най-известните страни, където залозите са недосегаеми и за които говорихме по-рано в публикацията. Ето кратко резюме:

 • Австрия
 • Белгия
 • Бруней
 • Китай
 • Индия
 • Ирландия
 • Италия
 • Япония
 • Казахстан
 • Ливан
 • Люксембург
 • Филипините
 • Катар
 • Присъедини Се Към Арабските Емирства

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *