Руми и Тин Пати са игри, известни в Индийския субконтинент. Онлайн адаптирането на тези игри зашеметява целия свят. Въпреки това, когато гледате тези две игри, Руми стои сам, за да бъде най-добрият претендент. Това се случва на основание, че Руми е кръг от способности и тества вашите логически и динамични способности. Това изисква подходяща процедура и намерения за надмощие в играта. Teen Patti, от друга страна, е кръг от възможности и не е нужно да влагате ума си в играта. Вашата съдба ще избере вашето постижение в играта.

Игри със способности като Руми печелят известност сред масите. Тези игри са пълни с неограничено забавление и забавление. Освен това можете да оцените тази игра, без да се натоварвате заради залозите. В случай, че трябва да знаете защо Руми, експертната игра е по-добра от гимназията Пати, а след това продължете да я изучавате.

Извор

Руми: тази игра започна в Съединените щати.

Младата Пати: младата Пати започна в Индийския субконтинент. Това зависи от английската игра, наречена трикарта.

Брой играчи и тестета карти

Руми: Руми обикновено се играе от 2 до 6 играчи, като се използват чифт стандартни палуби за карти в допълнение към един отпечатан жокер за всяка палуба. Броят на картите, управлявани от всеки играч, зависи от разнообразието на Руми. В Индийския Руми всеки играч получава 13 карти, за да играе тази игра.

Teen Patti: ограничение от 10 играчи могат да играят тази игра, използвайки стандартна палуба от 52 карти. Всеки играч играе, използвайки по-специално три карти.

Шегаджия

Руми: Жокерът поема важна функция в Руми. Той се използва за заместване на всяка карта, която не е намерена, и структуриране на нечиста последователност или набор. Има два вида жокери: диви и печатни. Картата избра, където и да изглежда, към началото на играта се превръща в див Жокер. Всички останали карти на подобна позиция допълнително стават диви Жокери.

Гимназистка Пати: шегаджиите в тази игра не се използват.

Цел

Руми: независимо дали играете Руми онлайн или всъщност, целта на играта е да вдъхновите всяка от вашите карти в аранжименти, групи и комплекти и първо да направите презентация. За да направите съществено изявление, трябва да имате във всеки случай две споразумения, от които, във всеки случай, една трябва да бъде чиста приемственост.

Гимназия Пати: целта на тийнейджърката пати е да има по-добра комбинация от три карти и да увеличи пота.

Позициониране на карти

Руми: в Руми картите от най-забележителните до най-малко забележителните са както следва:

A, K, Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.

Млад мъж Пати: в тази игра рейтингът на картите от най-високата до най-ниската е както следва:

Триплет или пътека: три карти на една и съща позиция, но различни костюми съставляват Тройка. Най – забележителният триплет е трима експерти (а), а най-малкият е три 2.

Директен ход: три последователни карти от една боя правят директен ход. Най-високият прав пробег е A-2-3 от всяка боя, в този момент A-Q-K, K-J-Q и т. н.

Типичен ход: той има три последователни карти от различни костюми. Например: 4 ♦ -5 ♥ ♥ -6 ♥ или 10 ♦ J-J ♦ – Q ♦ ♥ .

Засенчване / Флъш: три карти от една боя образуват засенчване / Флъш. Картите обикновено са произволни. В случай, че няколко играчи имат Флъш, играчът с най-високата карта печели. Например, 2 ♥ -4 ♥ – k ♥ е флъш.

Двойка: две карти от една и съща позиция правят двойка. Сред двата комплекта двойката с най-висока карта е шампион. В случай, че и двата комплекта са еквивалентни, Третата карта се избира за избор на победител. Например, 3 ♦ ♦ -3 ♥ ♥ и 9 ♦ -9 ♥ са Комплекти.

Старши карта: ако в ръката на някой играч няма сетове, шампионът се избира въз основа на най-високата карта.

Играя

Руми: пиесата е проста и права. Всеки играч получава определен брой карти (13 в случая на Индийския Руми). Останалите карти от палубата съставляват затворена и отворена палуба и се съхраняват на масата. Затворената палуба е с лице надолу, въпреки че отворената палуба е с лице нагоре и всички Отпаднали карти се събират тук. Трябва да рисувате и да се разпореждате с карти от тези палуби, за да направите последователности и комплекти. Не можете да изберете Joker от изхвърлена купчина / отворена палуба. Можете да се обърнете към нашата област “Как да играете Руми”, за да проучите стандартите на играта.

Teen Patti: преди началото на играта Всеки играч поставя залози в банката, която е на масата. Три карти се управляват от всеки играч, всеки на свой ред. В този момент трябва да заложите на играча с най-добрата ръка. Залогът започва с човек, стоящ от едната страна на продавача, и продължава по посока на часовниковата стрелка. Понастоящем можете или да поставите допълнителен залог, или да решите да го наложите, като например да излезете от играта. В случай, че решите да се припокривате, вие сте извън тази игра завинаги.

Можете да играете като зрително увреден или видим играч. Като играч с увредено зрение, не можете да видите картите в ръката си. Трябва да направите залог, който във всеки случай е еквивалентен на текущите залози, но не повече от два пъти тази сума. Като видим играч можете да видите картите в ръцете си и трябва да заложите сума, която е два пъти по-голяма от текущите залози.

Можете да играете като играч с увредено зрение или като видим играч. Трябва обаче да направите залог, който е два пъти по-голям от текущите залози. Този цикъл продължава, докато всички на масата се съберат.

В момента, в който всички, с изключение на един играч, се сринат, допълнителният играч печели наградния фонд, независимо от картите си. В момента, в който двама играчи останат да се припокриват, картите им се разкриват и размишляват.

Сметка

Руми: резултатът от всяка карта е даден в таблицата по-долу.

Карти Очила
As, Ks, Qs, Js 10 трикове всеки
2s, 3s, 4s, 5s, 6s, 7s, 8s, 9s, 10s са същите като техните очаквани резултати
Жокери Нула

Резултатът на шампиона е нула. Изчисляването на фокусите за губещите играчи се основава на техните несравними карти. В случай, че 6 ♥ ♥ , 10 ♥ и 8 ♥ ♥ са несравними карти в ръката на губещия играч, резултатът на Играча ще бъде равен 6+10+8 = 24 фокус.

Teen Patti: Teen Patti няма точкова система. Трябва да заложите на играча с най-добрата ръка. Играта продължава, докато всички, с изключение на един играч, нулират картите. Играчът, който излетя сам, в крайна сметка доминира в мача.

Законността на играта

Руми: напълно законно е да играете Руми онлайн за истински пари и безплатно. Върховният съд на Индия обяви това за кръг от способности и заяви, че играта на кръг от знания за пари е легитимна, а не Залог или залог. Играта може да бъде спечелена с помощта на способности и очевидно много тренировки. Можете да играете тази игра за истински пари онлайн.

Teen Patti: Teen patti е забранено да играете за истински пари, тъй като това е кръг от карма/шанс, в който вашият просперитет зависи от вашата карма или възможност. Така че не можете да играете Teen Patti за пари, тъй като това е залог/залагания, което е незаконно.

Очевидно е, че Руми е игра, основана на способности, която изисква информация и способности, за да стане ефективна, докато младият пати е кръг от възможности. Игри, базирани на способности, като Руми, са изпълнени с неограничено забавление и забавление. Можете да оцените играта в най-голяма степен, без да се притеснявате. В случай, че търсите Руми игра, трябва да опитате Junglee Rummy. Тази сцена се доверява на голям брой клиенти в цялата страна. Играйте безплатни и парични игри Руми на мобилния си телефон и спечелете енергични парични награди. Изтеглете приложението Junglee Rummy на мобилния си телефон сега и станете част от най-динамичната мрежа на rummy в интернет! Радвай се на играта!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *