Световната федерация по бадминтон отложи предстоящите финали на Thomas Cup и Uber Cup поради широко безпокойство относно безопасността и благосъстоянието, както и оттеглянето на част от най-добрите групи от опозицията през текущата година.

 

В прокламация, направена наскоро, BWF нарече този избор екстремен и го направи на конференция със съседната асоциация-Бадминтон Дания.

“Предвид новите постижения, свързани с неотдавнашното време по света, различни групи и отделни играчи решиха да не пътуват до Дания за състезания в Орхус и Одензе; това решение на BWF трябва да вземе предвид и да признае.

“Съответно след задълбочени интервюта с ключови партньори, бизнес партньори и заинтересовани сдружения-членове беше ясно, че ние не сме в ситуация, за да се предадат на степента на съперничество, разумно очакваната публика и всички партньори, и по-късно стигна до заключението, че ние не ще организират общ финалите на Купата на BWF Thomas и Произведение на текущата година до датата на 3-11 октомври 2020 година”, се посочва в изявлението.

Според надзорния орган, при отлични условия, те нямаха реален избор, освен да отложат отскачането на бадминтон от най-високия полет.

“Докато повторното посещение на световния бадминтон остава необходимост за BWF, благосъстоянието и безопасността на цялата бадминтонна мрежа са от най-голямо значение”, подчерта BWF.

Избраните дати ще бъдат достъпни само през 2021 г.и най-вероятно това ще се случи след Олимпийските игри в Токио през 2021 г.

В подобна формулировка BWF обясни, че Danisa Denmark Open 2020 в град Одензе ще продължи в съответствие със споразумението, докато Nadeto Denmark “Мастърс” и стои на едно място.

На събитието в град Одензе ще бъде използвано като повод за актуализиране на необходимите протоколи за сигурност Covid и оперативните процедури, които след това могат да се дублира в рамките на предложените рестартиране на световни състезания по бадминтон.

“Разследването е продължило с достъпност са азиатски крак се е променила HSBC в световния световно турне (три банка HSBC по бадминтон сред ветераните състезания на световно турне, проявяващо се в моята област) е в ход и сред ветераните ще направи по-нататъшни изявления при тънкостите обясни,” образован световния декларация по Азиатско крак намалява банка HSBC по бадминтон сред ветераните календар Световно турне, съобщи Преди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *