Предишният герой Srikanth Kidambi ще организира до изпълнителя Kento momota излъчването на живо и втората ракета на света Тиен Чоу Чен от Даниса Дания отвори 2020 г., като той е отворен под номер шест на семената за предстоящата конкуренция в разберете за залози на живо Одензе, Дания.

Sricant, който спечели състезанието през 2017 г., ще се надява да обърне миналогодишната си изтощена структура на тялото и да установи истински отскок до върха на мъжкия бадминтон. В най-високата точка на пакета е японската звезда Кенто Момота, а Андерс Антонсен и Нг Ка Лонг Ангъс са част от други истински конкуренти за короната.

Индийски шаттлеры Парупалли Кашьяп, Лакшья Сен, Субханкар Дей и Ajay Джаярам допълнително включени в хвърля монета на състезания, които в момента са планирани като скача за бадминтон topflight – след обстойно и редовно продлеваемого почивка Covid.

Виктор Акселсен е най-голямото име, което не се намира в списъка на семената с предишния световен номер едно, който се грижи за проблема с тялото, и следователно Андерс Антонсен ще води датската атака в домашното си състезание.

В женския сингъл ще свирят акане Ямагучи, Нозоми Окухара и Каролина Марин-основните три семена, отделно. В допълнение, в списъка на най-добрите играчи са Мишел Лий, Бейвън Джанг и Миа Бличфелд. Олимпийската златна медалистка Каролина Марин ще се надяват да продължат своето твърдо началото на сезона 2020 г. и ще намери малко допълнително вдъхновение в това, че тя все още трябва да спечели отворена корона Дания в своето царство призование.

Японците също се вземат най-добрите култури във всички случаи на дубликат, и Такеши Камура/Кэйго Сонода, Юки Фукушима/Саяка Хирота и Юта Ватанабэ/Harisa Хигасино се отглеждат първо за мъжки, женски и смесени копия отделно.

Датската двойка Ким Аструп/Андерс Скааруп Расмусен също ще бъде един от най-добрите варианти на мъжки копия, докато българската двойка Стефани Стоева/Габриела Стоева може да се появи като опетнен понита в женски дубликатах. В случай на смесени копия, перфектните Комплекти Крис Адкок/Габриел Адкок и Робин Табелинг/Селена Пек трябва да преминат автентичен тест за най-високи отличия.

След около четиринадесет дни Danisa Denmark Super 750 е енергично очаквано събитие за двама фенове и координатори. По този начин далечното възобновяване на най-високия полет на бадминтона показа невероятно изпитание за управляващия орган с многобройни трудности и фиктивни начала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *