Университетът в Невада отдавна съдейства за провеждането на международна конференция за хазарта и рисковото поведение на редовни интервали. Постепенно въпросът за залозите става забележим в плана и аз ходя на голям брой такива дискусии, тъй като няма същия брой чатове по аритметика на залозите.

Докато част от ораторите изучават програми за лечение, значителен брой дискусии, изненадващо, включват разграничаване и характеризиране на проблемни проценти. На среща през 2009 г.един от говорителите, работещ в Harrah ‘ s, заяви, че най-големият им тест при справянето с залагането на проблеми е, че нямат никаква техника, за да разграничат трудния играч. – Както и да е, предполагам, че нищо не можем да направим!”тази артикулация трябва да бъде най-голямата лъжа на историческия фон на клубните залози, завършващи с твърди конкуренти като:” това е последната ми ръка “и” пътят към победата е, че трябва да се справите с продавача си.”

Признавам, че Лас Вегас е уникално място, тъй като има цел за отстъпление. Има много туристи, които идват в края на седмицата, прекарват малко пари, правят някои прекрасни спомени и се връщат у дома с история и споразумение за повторно участие след няколко месеца. Това е, което бихме искали да видим в клубния бизнес и това, което ръководителите, надзорниците и служителите си представят.

Тъй като залозите са се разпространили в цялата страна през последните години, повечето клубове нямат нищо против отстъплението. Били ли сте някога резервирали края на седмицата, за да се отправите към Majestic Star в Гари, Индиана (ако разглеждате този блог, вероятно е така!)? Виждали ли сте дългогодишното шоу Cirque du Soleil в Queen Casino в Източен Сейнт Луис? Ял ли си в маркирана с Мишлен пържола къща на Bear River в Северна Калифорния? Очевидно не! Кой ходи на тези места? Жител.

Нещо повече, тези местни жители не са “проницателните местни жители”, за които се говори в книгите. Това са ” дегенеративни местни жители.”Отидете в местния клуб в 3 часа сутринта в делничен ден и всеки човек там е труден спекулант. Това е, което те толкова естествено разпознават. Трябва ли ти още убеждаване? Седнете и играйте с тях за 60 минути. Някакви въпроси? Забавих нещата от здрач до зори на покер масите, където хората се обадиха в 8 часа сутринта, по дяволите, затова ви позволиха да използвате PDA на масата!

В този клуб всички играчи и целият персонал знаят кои са трудните картови акули, но това е системата “не питай-не казвай”. Те си представят, че всички се забавляват.

Що се отнася до въпроса Harrah ‘s за това, че за разпознаване на залагане на емисиите толкова неприятен, помислете за това: когато Гари Лавмен, човек от Харвард, пое Harrah’ s, дали той не положих огромни усилия, за да подобрят цял обща система за награди? Целта беше да се използват съвременни модели, за да се оцени точно годишният стимул на Клиента за клуба, така или иначе, за нови клиенти, които нямаха голяма история на играта.

Хара злорадстваше за това колко добре биха могли да го направят. Въпрос: дали Harrah или някой друг клуб някога е използвал огромната си информационна база, за да стартира иконометричен модел на рецидив с цел разпознаване на трудни играчи? Дали те са направили някаква анонимна информация достъпна за учените по тази причина

Те ще хвърлят цифри, утверждающие, че нивото на залагане на емисиите са много ниски, но в този случай, ако се вгледате в местен клуб на хората в цялата страна, нивото на доходите, получени от офертите на емисиите—с всяко разумно стойността на залагане на емисиите—твърде висока за клуба, да се откаже от него.

Ето основното потвърждение на този последен въпрос. Виждали ли сте някога в този клуб да има кредитни машини Visa? Не говоря за банкомати, където теглите пари от собствения си финансов баланс. Обмислям да получа кредит за вашата Visa карта-Получаване на пари в брой за залагания. Ще бъдете зашеметени от лихвите като луди, а разходите за обмен са нелепи!

Не сме ли съгласни, че получаването на пари с луди разходи за Mastercard е пълна илюстрация на емисионните проценти? Няма обяснение защо трябва да разрешим тази тренировка,ако наистина се интересуваме от емисионни залози. Държавни игрални контролери може би без много обтегнати да откаже такива кредитни машини, точно както централното правителство ограничава банките субсидира хазартни клубове в Интернет, или същото количество щати отказало в продажба на алкохол, или като Лас Вегас господства стриптизершам държи единия си крак на пода, когато те правят кръгови движения.

В случай, че тези кредитни машини не получават пари в брой, хазартните клубове няма да ги имат. Знаем, че те възнаграждават и получават приходи единствено от емисионни играчи. По този начин наличието на автомати показва, че хазартните клубове и контролерите не могат да се грижат по-малко за този въпрос. Те предпочитат да получат пари в брой.

Тяхната отчужденост се разкрива по друг начин. Помисли за апе, Наречи го Нео. Клубът няма нужда Нео да залага. Какво ще се случи, когато Нео бъде забелязан да залага в Harrah ‘ s? Охраната дойде. Отстраняват го. Те го следват по пътя (или го влачат в купчини в задната стая). Ще разберат кои са партньорите му. Те изпращат листовка на всички недвижими имоти в региона, или по този въпрос, на всички техни свързани обекти. От време на време на тези листовки отгоре пише “Боло”. Те дори могат да поставят Нео в обща информационна база с цел клубът навсякъде, където може да се опита да попречи на Нео да залага.

Сега помислете за синьото. Блу се включи в списъка на избягващите себе си, тъй като е труден спекулант. Всеки клуб има листовки, които показват как да го направите и на кои номера да се обадите, за да търсите водачи. В момента Блу се вижда в клуба. Клубът разнася ли флаери из цялата страна? Готов ли е Клубът на ближния си ” Боло: синьо-не си струва да залагате! Отпуснах се от всички игри. В случай, че се опита да играе, задръжте и незабавно се свържете с началника на охраната.”Дали синьото удря Грифин, биометрични данни, грях, ОСН или друга информационна база, предназначена да съсипе играта му? Дали кварталните полицаи са призовани тук, за да изплашат Блу и да злоупотребят с конституционните му права?

Работата на клуба е, че той не е в състояние да разпознае и да опустоши емисионните спекуланти, напълно празен. Всеки на себе си-забрана списък е известен досаден. Ще бъдете ли в състояние да попречи на тези карти акули? Може би не, но можете да опитате! Повечето APs също не могат да бъдат спрени, но клубът изгаря много долари, опитвайки се да го направи. Що се отнася до трудните играчи, къде са листовките, снимките на платформата в ямата, гледките и шепота, топлината? Е, виждам в този клубен счетоводен отчет, че АПС са под “стойност”, докато издаващите играчи са под”приходи”.- Има ли нещо общо с това?

На планетата има предизвикателства, които са осъществими, но поради липса на грижи и по-високи нужди. Всъщност дори опасната Ебола вече е елиминирана (стискайте пръстите си, за да може новата имунизация да продължи да работи), наполовина на основание, че най-новият епизод е допринесъл за Ебола в списъка на нуждаещите се. В момента, в който видите кредитните машини в клуба и пълната липса на усилия за затваряне на известните акули на карти, осъзнавате, че сложните залози никога няма да бъдат решени, докато не се погрижим за истинския проблем: казината са гладни и контролерите не се интересуват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *