Този сайт се изпълнява от northwestbadminton през целия сайт, изразите “ние”,” нас ” и ” наш ” намекват за northwestbadminton. northwestbadminton предлага този сайт, включително всички данни, устройства и администрации, достъпни от този сайт за вас, Клиента, адаптирани при признаването на всички равни условия, стратегии и известия, изразени тук.

Ако това не е твърде трудно, прочетете внимателно тази декларация за поверителност, преди да отидете на нашия сайт или да го използвате. С достъпа до или използването на която и да е част от сайта, вие се съгласявате да спазвате настоящите Условия за ползване. В случай, че не сте съгласни с всички разпоредби на настоящото Споразумение за поверителност, в този момент не можете да влезете в сайта или да използвате някоя администрация. В случай, че настоящите Условия за ползване се разглеждат като предложение, Потвърждението е изрично ограничено до тази декларация за поверителност.

Всички нови акценти или инструменти, които ще бъдат добавени към настоящия магазин, също ще зависят от Декларацията за поверителност, която можете да проверите за най-актуалната адаптация на декларацията за поверителност, когато сте на тази страница. Ние претендираме за всички правомощия да актуализираме, променяме или заместваме всяка част от настоящата Декларация за поверителност, като публикуваме актуализации, както и промени на нашия уебсайт. Трябва периодично да проверявате тази страница за промени. Вашите действия за използване на сайта или достъп до него след публикуването на промените означават признаване на тези промени.

Съгласявайки се с настоящата декларация за поверителност, вие казвате, че вие, във всеки случай, независимо течение на времето по-голямата част от държавата или района на местоживеене, или че сте времето доминираща част в държавата или територията на пребиваване, и вие ни дадоха съгласието си позволите на всеки от вашите непълнолетни бившите използвате този сайт.

Вие нямате право да използвате нашите продукти по каквато и да е незаконна или неутвержденной причина, както и при ползване на услугата злоупотребяват с всякакви закони, извън вашата компетентност (включително, но не само законите за авторското право).

Не трябва да предавате никакви червеи или инфекции или някакъв код от опасен вид.

Прекъсването или нарушаването на всяка декларация за поверителност ще доведе до бързо прекратяване на услугите ви.