Мислите ли, че имате някаква специална представа за залозите? (Повярвайте ни, те са много придирчиви.) Нямате нищо за нашите гости от Китай в Лас Вегас.

Ето осем китайски концепции за залагания, които намираме за особено интригуващи.

1. Книги, които трябва да избягвате

Китайците не обичат думи, които звучат като нещастни неща. Например, ” книга “на китайски звучи като” загуба ” и слушането на тази дума се счита за жалко. Освен това китайските спекуланти нямат късмет с книгите, които биха могли да бъдат прочетени или видени.

2. Намерете правилното място

Много китайски картови акули са пристрастени към Фън шуй. Западната страна на стаята (или хазартния клуб), например, или някакво място, където можете да видите входа, се разглежда като най-добрият късмет, зависим от този стар начин на мислене.

Известната снимка на стойностите на фън шуй за игри с акули – това е момент, когато MGM Grand е нужно да се промени своя пропуск, който някога съм принуден клиенти дразни през устата на лъв (всъщност, под челюстта, но е достатъчно близо), считавшуюся изключително ужасна магия играчи от Азия.

3. Бъдете ” Вътрешни”

В китайската култура вътрешният пъп се счита за символ на късмет, тъй като символизира благополучния живот. Извинете, 10% от населението е без външни лица, Вие сте съвсем сами.

4. Карма по номера

В китайската култура осем е изключително успешен номер, тъй като този номер на китайски е подобен на китайската дума за успех.”(Защо мислите, че има осем цифри в нашето резюме?)

Четири отново са неуспешни, тъй като това е подобно на китайската дума, която означава “умрял”.”Това е причината, поради която много апартаменти в Лас Вегас пропускат номера на етажа, които започват с номер четири. Например, Рио Лас Вегас се рекламира като имащ 51 история, но в случай, че извадите не намерените 40-49, всъщност има само 41. Бис също не се среща на етажи 40-49.

Странно, китайските спекуланти търсят номера на стаи, които звучат добре, когато се произнасят на китайски. На китайски 84 думи звучат като” процъфтявайте, докато не умрете”, 168 като” процъфтявайте, колкото е възможно “и 998 като”процъфтявайте доста дълго”.”

5. Студено Рамо

В момента, в който китаецът залага, това е значителен нетактичен акт-да се докосне до раменете му. Контактът с рамото се разглежда като във всеки случай не е вярно, изключително нещастие, но със сигурност не е учтиво.

6. Партия като няма утре

За китайците сянката на червеното говори за еуфория и благоприятен късмет. Ето защо никога няма да видите червено на китайската възпоменателна служба. Червеният цвят е навсякъде по време на китайската Нова година и по различни поводи.

Китайските играчи също вярват, че носенето на червени дрехи в хазартен клуб ще им донесе късмет.

7. Това е автомивка.

За китайските спекуланти измиването на ръцете по време на среща в клуба може да промени тяхната карма. В случай, че загубят, приличното измиване на ръцете може да направи нещо, както е посочено в това понятие. В случай, че играчът печели, трябва да се избягва измиването на ръцете, тъй като това може да измие късмета.

8. Няма полов акт преди хазарта

Китайските момчета смятат, че сексуалният акт преди облога е нещастие, така че трябва да стоите далеч от него, без значение какво. Забележка: За съжаление този блог в Лас Вегас е невероятно щастлив. Няма нужда да казваш нищо повече.

Китайска концепция за награда: в китайската култура се смята за особено успешна, ако дамата залага по време на нейния период.

По този начин надписът е на стената. В случай, че играете в клуб в Лас Вегас при всяко напрежение на въображението, нямате свои собствени глупави представления.

Разбира се, те са просто “луди” в случай, че не работят!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *