Световната федерация по бадминтон (bwf) предприе значителни усилия, за да разсее част от идеите, свързани с усилията за продължаване на дейностите по бадминтон на най-високо ниво, и да разгледа част от анализ, който е бил скоординирован с глобален орган, откакто пандемия коронавируса, предизвикан от опустошаването на общия живот по целия свят и очевидно, че с играта бадминтон.

Тяготея до виртуални публични интервюта бяха сравнително предстоящи азиатски крак на HSBC в световния световно турне 2020 край в Банкок, Тайланд трима гиганти по бадминтон сред ветераните и бадминтон Тайланд – фирма BWF президент на пода-Ерик Хейером, фирма BWF президент на фирма BWF Томас Лунд, генерален секретар, Бадминтон асоциация на Тайланд президент Хуньинг Patama Leeswadtrakul – насърчаване на техните перспективи за възобновяване на добри бадминтон и предлага распорядительный орган, по споразумение да поеме многобройните трудности, с които се сблъскват в играта.

В самото начало президентът на BWF пол-Ерик Хойер съобщи, че изборът да се отложат събитията до 2021 г.е най-перфектната алтернатива, налична в една от най-тестовите години, с които играта някога е била изправена.

“Предвид трудностите, с които се сблъскахме, това беше най – идеалното решение в настоящата ситуация”, каза президентът Хейър.

Той също така изрази увереност, че BWF в отношенията с координатори в съседство ще има възможност да събере споразумение за сигурност и изчислени мерки, за да гарантира сигурна връщане бадминтон и да се осигури по-сигурна перспектива за остатъка от състезанието през 2021 година.

Признавайки, че това без съмнение ще окаже известно влияние върху класирането и на рамка на възможностите, генерален секретар на BWF Томас Лунд обясни, че Световната управляващ орган отказва от всички специализирани насоки, които трябва да се приведат в съответствие с графика на 2021 година.

“След това най-накрая можем да изберем как това ще повлияе на най-добрите лоялни играчи. Очевидно сме преустановили стандарта за 2020 г.

“Промените в графика на състезанието през 2021 г.могат да повлияят на обхвата на Олимпийския потенциал, тъй като неотдавнашното време дори сега ще бъде значителен въпрос за една година”, обясни генералният секретар Лунд.

Наричайки дейността за провеждане на три последователни състезания през месеца умопомрачително упражнение, Томас Лунг обясни, че периодът от януари дава най-идеалния прозорец за обединяване на всичко това.

Въпреки това, изборът да се позволи на тълпата на полето все още не е сигурен, добави президентът на тайландската бадминтонна асоциация Khuning Patama Lisvadtrakul

Обсъждане на скреч оффы две европейски легионерите, първоначално планирано за октомври 2020 г., Генералният секретар на напълно убеден, че това не е резултат на покровители и че провалът с придобиването на главните роли не са оказали влияние върху него.

“Ние гледаме внимателно на играчите, които са планирали да покажат интерес. Очевидно е, че когато няма най – добрите играчи там, това може да повлияе на характера на състезанието”, намекна генералният секретар.

В това време, като BWF проведе някакъв автентичен анализ – като се започне с разсрочено обяви за блокиране, а сега и за продленном време на почивката в игра, – изглежда, че в днешно време има умишлено тласък от страна на единствено горната част на BWF, за да сложи край на всяка дезинформация и да поеме отговорност за историята, която ще ви води възобновяване на игра. Самият президент преди седмица се обърна с отворено писмо към голямата бадминтонна мрежа, а сега самите топ мениджъри излязоха на открито, за да вземат и да отговорят на въпросите.

Без съмнение това трябва да означава полезни неща и по-добри резултати за целия спектър на биологичната система за бадминтон!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *