Уеб медийният Голиат на Google ще даде възможност на клиентите да ограничат рекламите за залагания, които могат да видят. Този ход започва с подразделението си в YouTube.

Новият елемент започва с реклами в YouTube в САЩ. Тя Вероятно ще бъде предложена по целия свят за реклами от Google и YouTube в средата на 2021 г.

Това важи за всички залози и реклами за алкохолни напитки. Въпреки това, тези страни, където има законови ограничения за залагания или демонстрация на спиртни напитки, няма да видят промяна.

“Чухме съвет за това, че някои хора биха искали да се ограничи рекламата в определени класове, като алкохол, така че … ние изпращаме още една контрола в настройките на реклама, като позволява на хората да виждат по-малко рекламни акции с алкохол, а залозите-като допълнителен избор”, – каза Деби Weinstein, заместник-председател и YouTube Video Global Solutions, в разясняването на онлайн организация в четвъртък.”

Клиентите на Google вече биха могли да скрият изрични промоции чрез спокоен избор. Хората обаче не можеха да ограничат класовете за промоция.

Новата алтернатива не унищожава всички алкохолни или игрални промоции. Това просто ги отрязва.

“С кърлежите на улова можете да решите, че ще видите по-малко залози и промоции на алкохол. Това също е обратимо; ако промените гледната си точка, можете отново да видите такава реклама”, каза Уайнщайн.

Google Казва, Че Дава Приоритет На ” Правотата”

“Създаването на устройства, които дават праволинейност и контрол, винаги е било основна грижа за нас и от дълго време позволяваме на хората да оформят рекламния си опит с клиентски контрол”, твърди Weinstein в публикацията си.

През 2019 г. Casino.org подробно описва как друго онлайн медийно чудовище, Facebook, провежда промоции за залагания, за които се твърди, че са насочени към младите хора.

Британската комисия по хазарта (UKGC) допълнително обединява усилия с Facebook през септември, за да се намали количеството на вещества, свързани с лихвените проценти, които, изглежда, са в опасност за възрастни, например, емисиите на спекулантите, на сцена, онлайн-МЕДИИ.

Google смачкан основен коз на поддръжниците

Най-новата стъпка на Google следва действията за организиране на съюзници на президента Доналд Тръмп. Съюзниците твърдят, че медиите ненужно са публикували данни за текущата официална мисия. Учените мъже казаха, че публикациите, които са положителни за Джо Байдън, са разрешени, но не и тези, които са отрицателни за Байдън. Съюзниците също осъдиха Twitter и Facebook.

Експертите също така гарантират, че отрицателните публикации за Тръмп са запомнени от онлайн медиите. По-дефинираните сметки на Тръмп често не са били забелязани на място, добавят учените.

Engadget, иновативен новинарски сайт, разкри тази седмица, че YouTube твърди, че ще премахне записите от сайта си, които оспорват официалните резултати от политическите решения през 2020 г. Google заяви, че от септември е забранила повече от 8000 канала и “хиляди” записи за “несигурни и неправилно насочени” изявления, добави Engadget.

Google Премахва Забраната За Политическа Реклама

Нещо повече, Тази седмица Google съобщи на публицистите, че от четвъртък отменя ограничението си за политическа реклама, което влезе в сила, след като проучванията приключиха на 3 ноември, според Axios, американски новинарски сайт.

Във всеки случай Google заяви, че ще продължи да “прилага внимателно” стратегии за популяризиране”, които внимателно ограничават фалшивите данни, които биха могли значително да подкопаят доверието в расите или мярката за правилото на мнозинството, сред различните видове злоупотреби.”

През октомври републиканските сенатори обявиха, че Facebook, Google и Twitter са сини моливи традиционалисти, наречени substance balance, Roll Call, американски политически новинарски сайт.

Например, сенатор Марша Блекбърн (R-Tenn.) попита главния изпълнителен директор на Google Сундар Пичай по време на изслушването в Сената дали уеб медийният Голиат наистина използва Блейк Лемуан, архитект, който я е изучавал внимателно в интернет. Пичай казал на сенатора, че няма представа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *